Pagina de Download - Ajutor Descarcare Pluginuri Tv Online !

ATENTIE - Descarcati noua versiune => Cool Tv Online 6.355

Important ! Doar cu aceasta versiune se pot vedea corect toate programele tv preferate !

Dupa descarcarea si instalarea plugin-ului, dati click pe iconita cu TV de pe Desktop pentru a vedea lista de programe tv. Dati click pe postul Tv dorit si asteptati intre 10 - 30 secunde pana ce se realizeaza conexiunea. Pentru intrebari sau orice problema intrati pe http://forum.cool-tv.net si trimiteti un mesaj privat (PM) la Admin. In cel mai scurt timp posibil veti primi un raspuns. Dati -> click aici pentru a vedea un mic tutorial video despre instalare plugin tv.

Download Tv Online PluginPlugin Tv Online 6.2

( merge pe orice versiune de Windows 8, 7, Vista, Xp - pe 32 sau 64 bit ) Pentru cei cu Windows 8.1, daca apare mesajul de mai jos:

" Windows protected your PC

Windows Smart Screen prevented an unrecognized program from starting. Running this program might put your PC at risk. "

atunci apasti pe " More Info " si apoi pe " Run Anyway " pentru instalarea plugin-ului.

 

-> Descarcare de pe Server ==> 1

-> Descarcare de pe Server ==> 2

-> Descarcare de pe Server ==> 3

Download Sopcast in caz ca nu va merge cu noua versiune puteti descarca de aici sau de aici versiunea mai veche Download Tv Plugin 5.9

Pentru orice fel de problema intrati pe http://forum.cool-tv.net si trimiteti un mesaj privat (PM) la Admin. In cel mai scurt timp posibil veti primi un raspuns garantat.

Atentie 1 ! In caz ca aveti sonor, dar imaginea nu apare, puteti incerca sa remediati problema in felul urmator:
- dupa ce aveti sonor, apasati pe butonul Open in VLC iar imaginea se va deschide intr-o fereastra separata.
- daca nici asa nu aveti imagine, atunci dati click dreapta pe iconita Tv Online de pe desktop si selectati -> Properties -> Compatibility si bifati urmatoarele setari si dati pe OK:
Disable visual themes , Disable desktop composition si Run this program as an administrator

Atentie 2 !
Este posibil ca unii antivirusi ( AVG de exemplu ) sa raporteze gresit (false positive) programul ca fiind suspect. Este o alarma falsa si trebuie doar sa aduceti in lista de exceptii (Allow) Plugin Tv Online pentru a functiona corect. Acest lucru nu depinde de noi in mod direct ci de modul defectos al unor antivirusi de a scana unele fisiere.

Va recomandam sa folositi butonul Open in VLC pentru a vedea imaginea la o calitate mai buna si setarile suplimentare (format imagine LCD)

 

 

Pentru a functiona corect pe Windows Xp trebuie sa folositi INTERNET EXPLORER minim versiunea 8

 

Dupa instalarea pluginului Tv inchideti si redeschideti Internet Explorer ! Pentru vizionare in Full Screen, apasati dublu click pe playerul video; Pentru a reveni la marimea normala apasati butonul ESC aflat pe tastatura.

 

Totusi este posibil ca pe unele calculatoare sa intampinati probleme. Astfel daca va arata ca se incarca canalul tv (bufferul video - linia verde creste pana la minim 85 % ) si se aude sunetul dar imaginea este neagra sau are fundal verde atunci inseamna ca aveti o problema cu codec-urile video sau driverele placi video. In acest caz puteti folosi butonul " Open in VLC" pentru a deschide in fereastra separata canalul tv. De asemenea cu VLC aveti posibilitatea de a schimba marimea ecranului astfel incat sa nu mai apara ca chenar lini negre la unele canale tv - format de imagine Wide Screen specific monitoarelor LCD 16:9. Daca imaginea nu se incarca cum trebuie in VLC puteti sa mai dati odata refresh apasand pe butonul Play.

 

Intra pe Forum pentru orice problema !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Termeni

Copyright © 2011 cool-tv.net