Pagina de Download - Ajutor Descarcare Pluginuri Tv Online !

ATENTIE - Descarcati noua versiune => Cool Tv Online 6.357

( merge pe orice versiune de Windows 10, 8, 7, Xp - pe 32 sau 64 bit )

Dupa descarcarea si instalarea plugin-ului, dati click pe iconita cu TV de pe Desktop pentru a vedea lista de programe tv. Dati click pe postul Tv dorit si asteptati intre 10 - 30 secunde pana ce se realizeaza conexiunea. Pentru intrebari sau orice problema intrati pe http://forum.cool-tv.net si trimiteti un mesaj privat (PM) la Admin. In cel mai scurt timp posibil veti primi un raspuns. Daca nu puteti descarca cu Internet Explorer, folositi alt browser ca de exemplu Mozilla Firefox sau Chrome !

 

Download Tv Online Plugin

 

 

Pentru orice fel de problema intrati pe forum.cool-tv.net si trimiteti un mesaj privat (PM) la Admin. In cel mai scurt timp posibil veti primi un raspuns garantat.

Intra pe Forum pentru orice problema !

Atentie 1 ! In caz ca aveti sonor, dar imaginea nu apare, puteti incerca sa remediati problema in felul urmator:
- dupa ce aveti sonor, apasati pe butonul Open in VLC iar imaginea se va deschide intr-o fereastra separata.
- daca nici asa nu aveti imagine, atunci dati click dreapta pe iconita Tv Online de pe desktop si selectati -> Properties ->

Va recomandam sa folositi butonul Open in VLC pentru a vedea imaginea la o calitate mai buna si setarile suplimentare (format imagine LCD)

 

 

 

Pentru a functiona corect pe Windows Xp trebuie sa folositi INTERNET EXPLORER minim versiunea 8

Dupa instalarea pluginului Tv inchideti si redeschideti Internet Explorer ! Pentru vizionare in Full Screen, apasati dublu click pe playerul video; Pentru a reveni la marimea normala apasati butonul ESC aflat pe tastatura.

Totusi este posibil ca pe unele calculatoare sa intampinati probleme. Astfel daca va arata ca se incarca canalul tv (bufferul video - linia verde creste pana la minim 85 % ) si se aude sunetul dar imaginea este neagra sau are fundal verde atunci inseamna ca aveti o problema cu codec-urile video sau driverele placi video. In acest caz puteti folosi butonul " Open in VLC" pentru a deschide in fereastra separata canalul tv. De asemenea cu VLC aveti posibilitatea de a schimba marimea ecranului astfel incat sa nu mai apara ca chenar lini negre la unele canale tv - format de imagine Wide Screen specific monitoarelor LCD 16:9. Daca imaginea nu se incarca cum trebuie in VLC puteti sa mai dati odata refresh apasand pe butonul Play.

 

 

 

 

 

Termeni

Copyright © 2016 cool tv