TV Online mobile
Pentru a vedea posturile Cool Tv Mobile direct
pe telefon & tableta trebuie sa ai urmatoarele:

1 - Plugin Cool-TV-mobile.apk => Il poti descarca si instala dand clik => aici !

2 - Dupa instalarea plugin-ului, dai click pe canalul tv dorit din lista de mai jos

Selecteaza programul tv dorit si astepta sa se incarce in plugin tv din telefon.
Daca se deschide o pagina cu reclame, acest lucru e normal si poti inchide pagina respectiva cu reclame fara nici o problema, urmarind programul tv.Pro Tv S1


 

 

 

Pentru orice fel de problema intrati pe FORUM TV NET si trimiteti un mesaj privat (PM) la Admin. In cel mai scurt timp posibil veti primi un raspuns garantat.

 

CERINTE: Conexiunea minima necesara este de 2 Mbps viteza internet, recomandat fiind utilizarea unei conexiuni WiFi ( prin router wireless )

ATENTIE: Aplicatia este oferita gratuit, dar totusi daca folositi o conexiune 3G in locul uneia WiFi este posibil ca unii operatori de telefonie mobila sa va taxeze in plus sau sa va limiteze / blocheze traficul suplimentar. Verificati la operatoul dvs. toate conditiile inainte de a folosi aceasta aplicatie.

Cool Tv Mobile este in varianta de testare si e posibil sa nu mearga pe orice model de telefon sau tableta. Este necesar sa aveti minim Android versiunea 2.2+

1 - Descarca Plugin Cool-TV-mobile.apk => de aici ! si instaleaza-l pe telefon !

2 - Dupa instalarea plugin-ului, dai click pe canalul tv dorit din lista tv

INSTRUCTIUNI INSTALARE: Descarcati fisierul APK pe telefon si il instalati (inainte de instalare verificati din meniul telefonului daca este bifata setarea de instalare a aplicatiilor din surse necunoscute - Meniul Setari -> Aplicatii -> Surse necunosute, pentru a permite instalarea corecta ).